CONNECT ondernemersdag

donderdag 21 november om 11:30

De Christelijke Ondernemersdagen werden in 2014 voor de eerste keer georganiseerd. Toen nog in De Eemlandhoeve, een boerderij annex conferentieruimte op de grens van Bunschoten/Spakenburg en Amersfoort. De twee jaren er na werden de ondernemersdagen gehouden in Lunteren, in Hotel en Congrescentrum Belmont. De vierde en vijfde editie vonden plaats in weer een grotere ruimte, namelijk De Basiliek in Veenendaal. En daar hopen we de komende jaren te blijven. We kunnen daar nog verder doorgroeien. Dit jaar concentreren we de ondernemersdagen tot 1 dag en wel op donderdag 21 november 2019.

Een uniek event voor (christelijke) ondernemers. Zinvolle zakelijke contacten leggen, bestaande relaties ontmoeten en koesteren en misschien zelfs wel nieuwe vriendschappen sluiten.

In de Basiliek in Veenendaal, op donderdag 21 november 2019. Open voor bezoekers van 13.30 uur tot 21.00 uur

Steeds meer groeiden we in de afgelopen vijf jaar naar een modern concept. Een marktplein met inspirerende keynotes, een gevarieerd aanbod aan standhouders, demonstraties, rondetafelgesprekken, entertainment, proeverijen en foodtrucks. Alles heerlijk door elkaar heen. Een perfecte plek om je onderneming of organisatie te presenteren, kennis te maken met anderen en vooral te genieten van sfeer en ontmoeting.